Millas Mikrofargeri
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Om oss

Hei! Jeg heter Camilla, og jeg utgjør 100% av staben i Millas Mikrofargeri! Jeg er 46 år gammel og bor i Trondheim sammen med mannen min og våre tre barn. Millas Mikrofargeri startet som et rent hobbyprosjekt tilbake i 2017, men har sakte men sikkert utviklet seg til å bli en liten butikk.

Jeg har vært en lidenskapelig strikker siden jeg var student på 90-tallet, og med strikkeinteressen har også interessen for garn og fiber blitt stadig større. Siden 2017 har jeg drevet med garnfarging, og omtrent samtidig ble Millas Mikrofargeri etablert og jeg la ut mine første hesper for salg.

I dag tilbyr jeg både mitt egne håndfargede garn samt noe garn fra andre leverandører i butikken. Millas Mikrofargeri er foreløpig kun en nettbasert butikk. 

Jeg driver med farging av garn først og fremst fordi jeg synes det er utrolig gøy, og det gir virkelig utløp for kreativiteten. I tillegg er det veldig givende og inspirerende å se på alle de fantastiske kreasjonene som blir tryllet fram av dere som kjøper garn av meg!

Ta gjerne kontakt dersom du har spørsmål om mitt håndfargede garn, eller dersom du er interessert i samarbeid med meg!

E-post: millasmikrofargeri@gmail.com
Instagram: @millasmikrofargeri

Trykk ENTER for å søke